Cuma, Mayıs 25, 2012

Sony Walkman Z Sunar: Hayat Kurtaran Playlist'ler!


Sevginin Gücü Programı'ndan tanıdığımız Kaan Sezyum ve Deniz Alnıtemiz, Sony'nin yeni Android tabanlı Walkman Z’sini tanıtmak için bir araya gelmiş. 5 Playlist hazırlamışlar ve videolarla listelerdeki şarkıları neden seçtiklerini anlatmışlar. Playlist isimleri; Orta Halli Bir Arabada Dinlenecekler, Arkadaşının Düğününde Çalınabilecekler ve Sevgili Eve İlk Geldiğinde Çalınacaklar gibi merak uyandırıcı isimlere sahip.

http://www.hayatkurtaranplaylistler.com/ adresine tıkladığınızda önce Kaan Sezyum ve Deniz Alnıtemiz sizi karşılıyor. Açılış videosunda playlist’leri tanıyoruz. Ardından seçtiğiniz playlist’e gidiyorsunuz. Başlığa eşlik eden videoyu izlerken favori parçalarınızı seçiyorsunuz. Sonra da Walkman Z çekilişine katılıyorsunuz. Her playlist için ayrı bir çekiliş yapılıyor. Bu arada favorilerinizi paylaştığınız da arkadaşlarınız da hangi şarkıları seçtiğinizi görebiliyor. Kampanya 26 Haziran’da son bulacakmış.

Şık tasarımıyla dikkat çeken Walkman Z; üstün ses kalitesi, gerçeğe yakın görüntü sağlayan 4.3” geniş yansıma engelleyici ekranı, xLoud dahili hoparlörü, herhangi bir program gerektirmeden içerik aktarımı, Wi-Fi, Google Play Store ve internet erişimi gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

http://www.hayatkurtaranplaylistler.com/ adresinden Sezyum ve Deniz’in videolarını izleyip Walkman Z çekilişine katılabilirsiniz.
İzlesene kanalı: http://www.izlesene.com/kanal/walkmanz/
Walkman Z hakkında detaylı bilgi için: http://www.sony.com.tr/hub/walkman-mp3-calar/z-serisi

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...